Gina Tricos is not the shit.

Som sagt, mina slitna Jeans som jag köpte på Gina Tricot! Tänkte såklart "åh fan de har börjat få in fina kläder, kanske värt ett försök" veeerkligen inte, ett fucking misstag säger jag, storleken är skit. Jag får en jävla kärringröv, mina lår ser gigantiska ut för att det blir så pösigt och jag får knappt igenom min vrist. Hora! Jävla crap detta var.

Helt fel för mig alltså. Hata, hata och ännu mer hata.

Din Diablo vs Missy Elliot - Working out is overrated

(?)

Skola idag då, det gick helt okey faktiskt. Förutom en väldigt konstig händelse, jag satt i Isabellas knä sen kommer hon emot min handled (så jävla skum hon är, hon tycker det är äckligt) och hon flyger upp ur stolen, och jag sitter ju på henne, så tror ni inte att jag dunsar ner i golvet då? Och jag kan lova er att det var inte skönt att ramla så. Isabella jag har fått ett blåmärke men jag vill inte visa det bara :) fult!

Slutade skolan, Isabella hängde med hem till boberg's lägenhet och chillade lite där! Lekte lite med rexen som var helt död.
Sen gjorde väl inte jag så mycket, jag åkte ut till kvällskröken och käkade med Andreas. Pommes är bara gott med grillkrydda på, viiiisst! Sen blev det träning, jag körde bara styrka sen så kunde jag inte dansen och jag vill inte köra den på uppvsisningen heller. Pallaaa!

Nu lyssnar jag på Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

Fuck it, jag glömde bort vad låten hette från dansen!

090330

Min mage har krånglat som fan idag, jävla skit! måste jag verkligen ta med mig frukt till skolan alltså? Pallaaa. Kommer ruttna i väskan i alla fall så. Jag kom nyss hem från en anställningsintervju på ICA och hur det gick vet jag inte ännu.  Jag får väl bara hoppas på det bästa, skulle ju vara roligt om man fick jobbet :) Men det återstår och ser!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kom nyss på att jag ska till dansen imorgon och att jag inte har dess ork för att dansa, men jag måste verkligen. Har vart borta 2 gånger, icke bra! Nu ska jag fan dansa DISCOOOO! Är så jääädrans trött, så det blir nog att lägga sig tidigt!

Åt god middag med Bullen idag + fika = jag höll på att spy, var så jävla mätt.

update

JAAAAAAAA!
Jag är så jävla taggad på uppvisning nu, vi ska vara så jävla sexiga så det finns inte. Idag svimmade ännu en tjej på dansen, denna gång under hiphop'en! Men det ordnade sig till slut. Och raggan gick ju förfan kanon, nästa vecka ska vi få våra placeringar. Jag håller tummarna för mig själv, för jag vill och måste fan stå längst fram! Hoppas bara att jag inte få någon jävla spark i huvudet, som jag fick idag!

Casino Royal? Hm, inte min typ av film. Men får väl funka, måste tamefan duscha nu. Luktar ju inte gott!

sundaybloodysunday

Denna helg har jag verkligen inte gjort något alls. Varför är jag så tråkig. Haha! jag blir så rastlös, igår så släckte vi inte bara lamporna, utan vi stängde av alla våra standby grejer också, så som datorn och teven.

Sen var det kolsvart i vårt hus, så vi tände massa ljus och jag svettades som en gris när vi spelade svarte petter. Jag vann inte en enda gång? whata fuck, kom alltid tvåa. Nu är det söndag och jag gick och la mig halv elva igår! Haha, kunde inte hålla mig vaken och det fanns fan inge bra grejer på tv!

Eskilstuna idag då. Funderar på att ta 1 tåget istället, 3 tåget är alltid försenat och just nu när tåget har spårat ur skulle det inte förvåna mig om jag kom en sisådär halvtimme försenad till dansen. Later!

pics

Ebba&jag


Lite bilder från igår kväll, eller ja jag tog bara 19 bilder :) men det dög.

söderskolan

Becca&Jag
Aj! jag har fått ont i halsen. Kvällen igår sög egentligen, men det var faktiskt tråkigare hos Lindberg för ett tag sedan då jag bara häckade och halvsov. Igår njöt jag mer av att göra stämplar som gör jävligt ont, och att leta namn och se patetiska människor säga "polisen kommer ta oss alla" äruuuuuuu dum i huvudet eller? säger jag då.

Igår vad jag dötrött efter alla timmar sittandes där, hålla reda på alla grejer som folk bad mig ha koll på! är man verkligen så? hm. Men det är gulligt :) jag somnade i alla fall med datorn i famnen, och vaknade av att den var avstängd för batteriet hade tagit slut (sov med musik så hörde när den tog slut). Slängde ner datorn på golvet och sov, sket i att borsta tänderna m.m. nu är jag jävligt fräsch! haha.


friday

Idag var bolt så fin. Lilla hund!
Jag har inget att säga, förutom att detta väder... jag började nästan gråta, seriöst det gjorde så jävla ont och jag såg inget när jag cyklade hem. Och jag cyklade hem för att jag cyklade till stationen imorse då det var normalfint väder ute! Jävla kuk säger jag bara. Har ingen lust alls för att gå på en tysk-avskeds-fest. Jag får inte dricka på några dagar, jag kan inte tyska, sen är jag urfattig och jag har knappt råd att betala inträde.

Hej jag heter Emma och jag äger en 10 :) och det känns som om livet är skit just nu. Perfekt! tummen upp.

Hahaha, det är så jävla skrattretande, usch vad jag äcklas av dig. Orkar tyvärr inte skratta idag, har sån jävla träningsverk.


What goes around...comes around

skor

Idag visade jag två par nya skor som jag ville köpa, då sa mamma "dina nya svarta då?" fuck tänkte jag då. Men jag kan ju ha de imorgon, leka pajjas osv :) det lär ju bli kul, kanske ramla i matsalen eller något, kommer dö men aja! kul kanske.

Ps. tar med mig converse i väskan!


love it. Snart smäller det :) jag ritade lite på handleden idag, för att se hur det ska se ut. Hoppas det blir bra, och att det inte gör så ont! äsh, det är lätt värt det. Mamma gillade den.

favorit

Btw, snackade med mor min förut om tatueringar, hon verkade gå med på det. Så smsa pappa nyss och bad han fixa tid :)
kanske blir en till nästa månad, eller nästa gång jag åker till sthlm :) fint!

himla fin människa


Det är helt sjukt hur ett förlåt kan betyda så mycket, nu har min rädsla försvunnit och jag behöver nu aldrig mer tänka att något sådant ska få hända igen. Förut visste jag att det kunde hända, allt är så lätt! jag älskar människor, hur vi kan förändras. Det är de bästa med allt! det något lite extra, lite bättre.

Dagen i etuna var nice, men fy fasiken! vad kallt det var idag? vinter igen?  köpte världens snyggaste skinnjacka. Mm!

Tysk-fest på fredag? är det kul? hm. är jag fattig? JAAA.

roligt inlägg..

Gick in på gonza's blogg och fann en namngenaration! mitt barn ska tydligen heta Vimar om det blir en kille och det är endast 118 som heter så i Sverige :) lite coolt. Och om det är en tjej ska hon heta Virginia! finns det inte en stad som heter så? Fuck heller, hon ska heta Victory. Checka namntoppen då, inte illa att ligga tvåa! haha. Nu ska jag väl göra något, vill baka bullar! älska att baka :) Ebba du låg på nummer fjorton!
Namntoppen 2008
Flicknamn:
1. Maja
2. Emma
3. Julia
4. Ella
5. Elsa
Pojknamn:
1. Lucas
2. Oscar
3. William
4. Elias
5. Hugo




idag såg jag ut som en hiphop'are och jag antar att jag är det.

våffeldagen utan våffelhjärn? vad ska jag ta mig till? det är ju nästan så att jag åker upp till pappa för att äta våfflor! åh så gott det är alltså! dagen har väl vart okej, jag har mått sådär faktiskt! vart med min vän isabella och fitt-sj var lika cp idag också. Tåget körde efter 1½ timme då. TYCK SYND OM OSS? Tack.

Nu är jag skittrött och vet ni vad? ni kanske tycker att jag är äcklig. Men makaronipudding är så jävla sjuuukt gott! Jag ska nog se på lite SATC idag :) är på humör för det!

pannlugg - icke pannlugg?

bloodymonday

Halloj!
Min dag har vart rätt så ok, kan man väl säga. Den kunde ha blivit bättre faktiskt, vissa bra saker har hänt :) vissa inte! Men aja! Mötte Isabella på morgonen för att gå till skolan tillsammans, det första Anja säger under genomgången är att uppsatsen kan vara inne imorgon istället, nej men jag hade ju bara suttit från 21 - 23.30 det var ju jävligt roligt! men klar blev jag ju och det är ju huvudsaken :) skönt! slapp jag plugga idag. Sen hade vi engelska och då skulle vi skriva en liten "uppsats" kan man säga, om vårt egna djur som vi har arbetat om, ni alla vet kanske att engelska är inte min starka sida i skolan, utanför funkar det great! men inte i skolan, icke sa nicke! Matrasten var lite rolig, kom in på Flaneur, där jag snubblade på Isabellas fot, och ramlar lite snett bakåt då Micaela råkar typ "knuffa" min fot så jag nästan stångar Hamze i ryggen. Haha! det är lite komiskt. Men det funkade.

Utvecklingssamtal hade jag idag också, mycket trevligt! hade det avklarat först av alla tror jag nästan? skönt att ha det överstökat. Haha! jag får väl förbättra mig i vissa ämnen, grejer som jag har glömt att lämna in också. Usch, fy emma! Sen gick jag på stan med Lovisa också, så mysig hon är som följer med mig :) träffade mamma en snabbis då hon köpte en varsin danströja till mig och christina, såklart ville ju hon ha en av de som jag ville ha! skitunge. Ska alltid baxa mina grejor! På vägen hem, så var tåget försenat till halv, ingen fara tänkte jag då, var lite smått hungrig, och när jag väntar ett tag med hunger, så blir jag alldeles svimfärdig och vill typ spy? ingen kanske har kännt så, men jag gör och det är hemskt, kallsvettas m.m. tåget rullade in på spår 3? mysko. Satt till klockan tjugo över sex, sen åkte vi, och jag skulle åka 9 över fem! fyfan för SJ, ni kan suga min dase! jag grät nästan för jag var så hungrig, sen somnade jag duns och koduktören väcker mig, whata fuck?

Jag glömde nästan den stora och roliga grejen som alla andra ica ansökare har fått! EN INTERVJU, WIHO :D Nästa måndag ska jag visa vad jag går för och hoppas på ett sommarjobb.

slit!

Jag kan ju säga att det går mycket bättre att plugga dagen innan. Nu är jag snart klar med allt! haha. Har pluggat som en tok, enda sen klockan nio vettni! senast ett får jag bli vaken.

Btw! på träninge så körde vi situps och det var någon som svimmade då. Märkte inget faktiskt! helt sjukt. Sen så fick vi gå igenom allt själva, och fia skulle "hålla lektionen" men hon skrek för det mesta. Haha! det sög. Sådan tur så kom Sofie sen, annars hade jag fan dragit hem. Peace

KP


Alltså det spelar ju ingen roll när jag skriver mina inlägg för de åker aldrig upp på en gång. Blogg.se suger nu för tiden! Och jag har inte börjat plugga. Suuuck.

sundayyyy

Jag säger bara, idag blir det ingen Beck för mig för om ja inte är klar med mitt plugg så fasiken alltsåååå! Hata pluggliv? Imorgon så har jag utvecklingssamtal, treeevlans! har ingen aning om hur jag ligger till någonstans.

Dans idag då, inget mer... eller jo plugget sa vi va!

Thailand eller Indien? jag som älskar att utforska skulle bli galen. Nu kurrar min mage och utanför min dörr alltså i köket så väntar en Ciabatta på mig :)

Lyssnar på jävla Mayhem, fan vad kass låt! haha.

detta får bli mitt favvo-kiddo


Igår hade jag riktigt tråkigt och det var ju rätt så surt. Dock så hade jag inte så mycket att dricka så det kanske var därför jag var en torris. Nej men det var för mycket folk och jag kände mig verkligen inte som hemma. Jag kanske tog 30 bilder? brukar bli runt 200 annars, men aja! Jag gick hem vid tolv med en sur min också. RIngde ebba på vägen hem men bitchen svarade inte. På vägen till Lovisa satt jag och pratade ut med mamma angående vad jag dricker. Haha det är så skönt att jag har föräldrar som vet. Och det är bättre då för ifall man skulle behöva något eller hjälp m.m så är det bara att fråga! YEY.
Inte med att köpa ut, inte så jag menade men aja!!

Idag träffade jag lilla Julie och jag menar verkligen lilla, hon var som jag vet inte vad 48 cm i alla fall. Och riktigt söt! Sov för det mesta men, hon hann kräkas över Christina :) HA! nu fyller jag min nya iPod! ;) gonzen och jag bytte idag. Sen dåå?! Plugga antar jag för jag hinner inte imorgon, och jag är ändå inte i topp form så. Skulle behöva vara hemma ett tag. Har ont i halsen idag. Peace

satte lösen förut, för jag trodde jag skulle hålla mig borta från bloggen ett tag. Kände att jag inte hade något att skriva om, men se här!

in love

Hallååå där. Kan det finnas segare dagar än torsdagar? dåligt planerat idag faktiskt, håltimme på spanskan, ingen gör något så det spelar ingen roll vad man kallar det. Sen så har vi inte ens lärarna i klassrummet så det gör ändå inget om man sitter och lipar där. Jag åkte hem, för jag har absolut inget att göra inom arbetet det enda är att plugga in ekosystem och sånt till imorgon. Men, jag gör ändå inte det i skolan? så varför slösa på tiden i skolan när jag kan åka hem.

Blev hämtad av mamma hon sa direkt när jag kom in i bilen "emma kan inte du dammsuga?" suckade och sa ja! självklart.
Idag blev jag också faster, för ca två timmar sen :) också en anledning till att jag ville åka hem. Julie Mathilde heter hon! Och är himla liten, på lödag åker vi dit :) roligt att komma illamående! nejdå jag ska vara lugn på fredag.

Ska nog snart börja plugga lite. Mötte isabella när hon kom med tåget så vi softade hos mig i kanske en halvtimme! haha och det var det bästa jag gjort. För nu har jag gått och blivit kär! :) in love.

:)

Du är det finaste jag har skådat och du gjorde min dag! :)

maaaddisss

Idag har det vart en underlig dag! Vi har presenterat Sumatratigern vilket var jätteskönt för att det är över. Dock så måste vi fortsätta och fixa lite, jag är så jävla trött på det här! Fyfan. Sen så när dagen var över, så tänkte jag att jag skulle plugga spanska men det gjorde jag ju inte. Så en timme i skolan var helt onödigt. Åkte hem vid fyra, sen kom jag till stationen typ kvart i :) mötte maddis sen tog vi Gnesta bussen till mig. Haha jätteskönt! Kom på detta idag. Varför bli hämtad av mamma när man kan åka buss? miljövänligt.

Nu sitter jag och maddis här och vi är jättesugna på Ben&Jerrys glass!

tisdag

Hallååå! dagen har vart rätt så bra tycker jag :) har mått bra hela dagen, klar med projektarbetet och imorgon ska det allt redovisas, lite nervös är jag nog! Men nu ska det gå :)

Kom hem en bra tid, tog på mig andra kläder och tog mig en promenad med Lovisa, pratade massor! kändes som år och dar, sen träffade jag min lilla maddis också :) BAJS. Just nu tittar jag på "den rätte för rosing" haha så jävla bra. Älskar det. Barnet Hugo kan ju ta sig, har jobbat lite med spanskan, gick inte alls bra. Haha! hejsvejssss

Mmmm, babe!

my rainbow


Igår dansade jag, vilket var så jävla roooligt! Jag och Frida töntade oss som inåt på raggan. Och jag säger bara att nu ska jag ösa på både HipHop'en och Raggan för jag ska stå längst fram på visningen. Annars blir jag lack! Vi ska tydligen vara as sexiga, vi ska ha svart kort munktröja (visa magen, opps, har fem veckor på mig att träna) sen nertill vet vi inte än. Jättesminkade i ansiktet, svarta runt ögonen! Jag vet redan hur jag ska sminka mig, mums :) Blir så taggad! Jag skiter helt och hållet i Discodansen, jag kan inte dansen och jag vet inte ens om jag passar in i gruppen.

När jag kom hem så tittade jag på Beck såklart, fyfan börjar bli trött på skiten! Det har ju visats varje söndag sen jag vet inte hur länge, typ hundra år? maybe. Sen när Ida kom hem så blev det lite roligare, skrattade som vanligt när jag är med henne :) Haha! t.ex. henne fula jävla fötter. Haha hon är tamefan bäst på att vara ful.

Nu ska jag fixa lite mer fakta om Lodjurs'fittan sen är jag klar :) hihi! Fick ett mail av Marie från Parken Zoo "det finns massor på nätet" Haha, jag måste vara så jävla dåååålig. Ser ju fram emot att få redovisa detta så det är överstökat. Dock så mår jag så jävla illa hela tiden. Vill vara hemma ett tag. Solade idag också, somnade duns där! Lite brun nudå!

like a rainbow round my heart, not

Okey jag kan säga det redan nu, att jag är inte klar med min fråga. För jag fick den svåraste frågan! Och jag har mailat hon från Parken Zoo, men får jag något svar.... Nej! Fan, jag vill riva av mig håret. (Det bästa som jag har på min kropp). Gud sluta straffa mig nu! Jag vill få lite tur någon gång. För snart ger jag upp, skiter i det här helt och hållet. Sen att jag inte är på topp är ju också ett minus, mår illa hela tiden. Usch, fy och blä för det.
 
Så om någon lärare ser detta nu, straffa mig inte ännu mer! Förlåååååååååt. Jag försöker göra mitt bästa och att jag inte lyckades är en annan sak. Fan! Jävla lodjur. Haha jag orkar inte mer.

ååh efterlängtade söndag

Jag är trött, och jag vill inte till skolan imorgon. Det känns som om det var fredag igår! Jävla helvete. Jag mår så jävla illa också, har gjort det i en vecka! Var hemma hos Isabella hela kvällen igår och det var mysigt :) vi åt äckliga mackor som visade sig att vara riktigt goda om man tar bort osten!

Jag gillar inte ost! Så gör aldrig fajitas eller någon sallad med såndär vitost i. Inatt har jag lyssnar på bob marley, lite damien rice, sov så jävla göööött!


isabella!


Idag åker jag till mitt White Trash borta i Norrtorp! Med eller utan Micaela, hoppas hon inte dissar nu!  Och till min bästa vän Zacke, isabella sa att han skulle äta upp mig, lät ju inte så himla roligt. Haha

EW


Kan säga att jag var så jävla stolt över mig själv igår. Visst kan jag vara jättearg, jättesur, mitt temprament är inte det bästa! Osv. Men jag tog tag i mig och sa förlåt! Fan vad bra jag är.

Nu har jag börjar spara pengar också, sen fixat vadet med mamma! :) Fina grejer det här. Att jag försöker ta tag i saker.
Kanske ska börja med plugget nu då. Suck!

Lägger upp en bild på min idol.

gå och dö?

Alltså jag blir så jävla trött på alla mina kompisar. Ursäkta mig! Men så fort jag lägger upp bilder så blir det typ alltid massa "småtjaffs" Åhhh shit vad ful jag var där, ta bort! Vafan så fort jag ber snällt att ta bort en bild på mig då gör inte en ända jävel det. Nu tog jag fan bort alla mina bilder på facebook.
Och nu säger jag det bara en gång; Om jag ser någon bild på mig från någon fest eller något annat slag av bilder. Då ryker alla fula bilder upp på er igen. Got it? Så ni kan börja ta bort bilder, spelar ingen roll vilket år det är ifrån :) För om jag har bett er att ta bort så gör ni det. Hoppas ni förstod vad jag menade nu. Fan vad less jag blir. Nu ska jag sova igen.

en vän med en bil

Jag är så trött! Skönt att projektet snart är över. Kan ju säga att matteprovet gick skit! vilket jag redan förstod då men aja!
Åkte bil hem idag istället för tåg, skööönt! Skulle ha kommit hem om typ fyra minuter annars! Godnatt.

Micklick, flen i helgen? ;)

kondomer är bra


Har nyss duschat för att jag var ute och gick förut, fan vad skönt det var ute! Lite kyligt men med jacka och underställ så funkar allt :) mysigt. Ni vet att jag och Micaela hade ett fucking avtal? Som hon bröt på en gång så jag gjorde detsamma, nu har jag i alla fall ett avtal med mamma att om jag äter något "sockeraktigt" eller vad man nu säger så ska jag betala henne 50 kr. Och ja jag står för det, om jag äter en bulle eller något då får jag tamefan ge henne 50 kr, så ska det vara!

Annars har jag vart allmänt seg idag, kanske lite sprallig i skolan. Var på ungdomsmottagningen idag med Nadia & Malin.
Haha roliga töser. Kvinnan som jobbade där var i alla fall himla generös och gav oss en massa kondomer + att jag tog några innan hon såg det! så det blev några extra.

090311

"Han hade en hel arsenal"
Det är helt sjukt så människor förändras, vilket tycke man kan ha. Sinnessjuka människor det finns alltså. Jag förstår mig aldrig på människor som tar livet av sig, och det är ju ännu värre när de tar livet av andra.

Nu blir det dusch, sen nöta dh! jippieee, äntligen.

in love

Jag är kär på nytt och inte i min musik. Tittade nyss på lite youtube filmer, åååh jag får panik nästan!
Kom till skolan så jag har något att se fram emot. Pinsamma blickar till exempel, det är ju jag van vid i detta lag så vad har jag att förlora. Haha!

fuck off :)

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva skriva ett tragiskt inlägg igen, men ja som sagt nu är det mig vi pratar om! Jag har tydligen fått oturen med mig. 1. Jag snubblar i stentrappen i skolan, gör inte illa mig, men själva grejen liksom! 2. Jag och Isabella ska köpa något gott inne på pressbyrån, jag har precis betalat och då säger isabella "titta emma" så håller hon i en jävla ljudbok av Mia Törnblom. Tjyyyyyzzz säger det då, jag har såklart fastnat med jackan i hyllan och alla tuggummi paket ramlar ner på golvet :) är det inte bara för härligt? det roliga är att jag plockade upp allt och två killar skrattade åt mig.
Isabella står där som ett fån och jag sitter på golvet. Duktig emma, duktigt!


fuck it

Jag är helt kär. Kär i min musik! Så fantastiskt bra låtar jag har, i och för sig aldrig nya jag föredrar gamla klassiker som sönderspelas! Haha eller inte, kanske skulle behöva en uppdatering, men det känns som det aldrig kommer ny musik.

Idag känner jag mig bara allmänt nere som jag skrev i det förra inlägget. Varför har jag inte en pojkvän som kan trösta mig i såna här lägen? jag kan sätta tusen spänn på att jag aldrig kommer ha en pojkvän under mina tre år på gymnasiet.

Jävla fitta. Haha! Fitta är ett sådant fantastiskt ord när jag är arg i alla fall. T.ex. När jag blir arg i skolan, när jag skriver fel, slarvfel, när jag ramlar ner för trappen, när jag tappar något, när jag ramlar på marken och ingen bryr sig m.m. Fuck it!

hjälp mig

Ja hallå! Idag ska jag berätta om min skitdag.
Skolan funkade helt ok. Jag var som vanlig, lite halv uttråkad försöker få uppmärksamheten av mina bästa kompisar vilket aldrig funkar. Men alltså! Jag har så jävla ont i tänderna sen jag spände till, och jag har inte kunnat äta så värst mycket, jag åt lite på lunchen och drack vatten, sen då? Inte ett jävla piss.
Jag och Ida var på stan ett tag, eller vi var inne på Kicks i typ en timme, kanske 50 minuter och prövade 1000 parfymer.
Fan vad jag hatar att prova parfymer, men min bästa är nu Donna Karens nya. Och den sämsta är tamefan... ska jag inte säga! Kan ju göra ont i människors hjärtan. Jag gick som sagt i snöstormen till dansstudion då, vilket var hemskt såg ju förfan inget. Sen var jag med halva lektionen då vi körde fys, sen kan jag lova er att jag såg i kors eller helt suddigt. Jag kände mig blind och yr, kräkfärdig! Det måste ha vart för att jag inte har ätit något. Fan så illa jag mådde!

Nu kommer det roligaste för er andra kanske, men jag hade seriöst lust att ta självmord då. Fyfan vad förolämpad jag kände mig av mig själv också. Jag går över på övergångsstället, tjyyyyzzz säger det för Emma Vitale, jag ligger på ryggen och det går folk bakom mig, inte en enda jävel frågar hur det gick! Jävla fittor seriöst. Jag som är så känslig i ryggen, jag ville bara gråta. Försvinna, och bli överkörd av en bil. Tack för idag, jag mår skit men jag ska ändå till skolan imorgon!

hårfärgning

Patricia frågade mig förra veckan om jag hade färgat håret ljusare, och såklart inte! Mitt hår är så jävla konstigt, det typ bleks, så ruttet. Det ser ut som om jag försöker bli blond (är mörk, vill bli blond, skaffa linser m.m.) så är det verkligen inte! Fan.
Så jag köpte hårfärg, och nu har jag färgat skiten, hoppas bara inte det blir jättemörkt nu då blir jag ledsen.

Var på stan förut och köpte två armband och ett par annorlunda leggins. Men det var väl fint! Så mycket man vill ha när man går där. Vill ha sommar, inte fula vinterkläder.
Skulle ha köpt "om jag kunde drömma" boken, men den var fan dubbelt så dyr på bokrean här i sthlm än vad den var i etuna! Ooooh crap. Micaela sa ju att det var en höjdarbok! Nu ska jag ta en ballerinakaka, jag och Micaela börjar ju vårt "nyttiga" liv nästa vecka, jag tycker att vi borde köra någon deal. Om du äter godis, chips m.m. så ska man langa pengar till den andra, fan annars vet man ju inte om man fuskar. Visst?

Keep it real

äckelkatt

Någon katt jag hatar, det är tamefan pappas katt. Den är ju dum i huvet! Skulle släppa ut den för den äter ju bara och sover. Sen så skulle jag lyfta ner den, biter ju sönder min hand sen springer den andra vägen. Sen tänkte jag vara snäll och lugna ner honom, så biter han tag i hela min fucking arm, ser ut som en jävla em0arm nu ju!

Hade lust att sparka iväg kattjäveln. Gör så jävla ont nu :( nu ska jag äta frukost.

Jag vet vad jag vill göra!


Nu vet jag vad jag ska göra efter skolan! Jag har ju alltid sagt till Isabella i alla fall, och mamma att jag har velat bli bartender! Verkar skit roligt, vara uppe på natten/träffa nytt folk/mycket snygga killar/lära sig hur man blandar osv. Pratade lite med coffi idag i alla fall, så jag åker upp med honom ;) haha nej men det skulle sitta fint! Åker ner till Magaluf går utbildning i tre veckor (lär sig att blanda utan mått m.m.) efter det så är man klar sen får man ett certifikat också! vilket betyder att du får resa överallt i världen och får jobbet direkt som bartender i något annat land. Gash så sugen jag blev!

Har lust att hoppa av skolan nu och jobba på en gång, jag har ju förfan inte råd att handla kläder med 1450 kr i månaden? Finns massa annat som går åt. Lagom sugen nu! joooootack. Fan vad jag tjatar om sommar också, nu kommer lite till. Ge mig sommar? snääääälla! jag och maddis sitter och pratar om snyggingar på msn, det är himla roligt!

kissekatt



hur snygga är de inteeeee! mi lajkiiii. Patzy jag hoppas du möter på några fina djur i karibien nu ;) och resten av länderna. Tio veckor utan dig... shiiieeet! Idag åkte jag hem pga av mensvärk, det värsta som finns. Hade glömt bort hur det kändes, idag spydde jag nästan så ont jag hade. Men jag tog första bästa tåg hem vid två då! Gick hem med den förbannat tunga datorn, sen pumpa jag min iPod med ny och fräsch musik tog på mig joggingskorna och tog mig en runda. Fy fasiken, jag rekomenderar inte att springa nu, mina byxor plus skor var dygnsura och skitiga, svinäckligt!

Idag blir det pizza, haha! HEY FETTOOOOEMMA. Nu skickar ebba sommarbilder på oss också, längtar! Sen blir det väl peace and love också, hoppas jag! jag och patzy bokade aldrig biljetterna till gotland så jag vet väl inte hur det blir med det! tar det som det kommer. Viva La Vida

It Wasn't Me

Pluggar spanska, vilket går bra! varför har jag inte gjort detta tidigare? Det flyter ju på som fan. jag är så jävla lat när det gäller läxor, uschusch! handlar om futurum, mamma får kika på det sen, jag har väl gjort en miljontals med fel.

Den nöter jag Shaggy, riktigt old school kan man säga! jag är dötrött, så får bli att lägga sig tidigt, haha men innan det ska jag baka satans bullar! Projektarbetet tar fan kål på en!

Köpte mina converse idag, döööösnyggaaa! fast min ena tå gjorde lite ont, gissa vad jag har för storlek? 3 lika med 35 i svensk skostorlek. Men converse har ju lite annorlunda i storlekar också! glöm inte det.

...

Hallåååå!
Har så jävla ont i huvudet, och om mina läppar och i munnen. Jag bet mig igår på dansen i läppfan! Tröck nyss ner en jävla daim också, orkar inte hålla in magen nu, men jag har ju body på mig som trycker! Blääää. Vill hem! Varför kan vi inte jobba hemma? varför jobbar vi i grupper? Hade vart bättre att jobba själv! Vill ha apelsinjuice inte clementicjuice.

Jag har bara läst hela jävla dagen också. Aldrig att jag ska plugga vidare! Usch. Åker fan till Christian the lion i afrika! <3

Could I be a silly hoe?

Nu tänkte jag skriva blogg i alla fall, tvättade ansiktet nyss så jag blev en aning piggare. Idag började vi med bild i Estetisk, och jag tycker att det är jääävligt roligt. Så idag fick vi rita något som skulle presentera oss själva eller ja helt enkelt något vi gillade. Så jag ritade ett par fötter/ballerina skor, satt mest och häckade för jag kom aldrig på något. Sen ser ju ena foten fucked up ut! Sen skulle man ha namnet i själva bilden, jag fattade inte så det blev som det blev. Haha!

Jag skulle hem till familjen Boberg, så jag myste lite med Rexen sen gick jag ner på stan och la undan ett par skor, först tänkte jag köpa ett par skinnpjuxx, men fan de var inte alls snygga på så det sket sig. La undan de andra för jag hade inte tillräckligt med pengar med mig. Så imorgon får de inhandlas!
Sen dansade jag ju, och det gick ju lite halvt skit. Måste säga att HipHop är nog mer min grej, jag började typ tjuta emellan åt för i disco så ska man slänga med håret, och jag fick ju fan allt i ögonen, kändes som om någon tröck en cactus upp i ögonen! haha. Aja, rusade till tåget, somnade duns hela vägen, sen när jag vaknad visste jag inte ens vart jag var, men i början av flen sådan tur jag hade! Åkte hem, åt lite och nu sitter jag här.
Förresten såg jag ut som skit i tidningen, jävla balle! Sen sa hon faktiskt åt mig att hålla i den där räven så, det ser ju helt sinnessjukt ut, precis så som jag ser ut också! Haha. Lodare. Invigde min Hit&Run tröja idag, gloapan i skolan lär ju ha lagt märke till den i alla fall.

Min sis lärde mig hur jag skulle ha hennes mössa på mig, man ska tydligen visa lite av håret! Fan vad störigt det var.

puss

Alla kör med denna lista så vafan. Jag orkar ändå inte skriva något. Jag är trött!

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Mamma, som alltid
Vad gjorde du kl 8 i morse: Åt frukost
Det sista du sa högt: Jag tar pengarna nu!
Vad har du druckit idag: Vatten,juice, mjölk och nu saft
Vad var det senaste du åt: äppelpaj
Vad var det senaste du köpte: daim och juice
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig just nu: äckligt fittväder
Godaste glass-smaken: Hallon sorbet
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ööh ja? jag föll ju för killen på NTI. Annars inte.
Drömmer du mycket: Varje dag känns det som
Mardrömmar: Alltid "Heeeej"
Favoritlåt just nu: Fortfarande Flying Solo med Chris Brown
Vad ska du göra härnäst: Göra klart den här, dricka upp saften, borsta tänderna och sova
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött som en jävla lodare
Favoritgodis: lakrits
Klädsel just nu: svart tröja, strumpor som jag fick av isa & några gröna byxor
Hur många kuddar sover du med: har tre, sover helst med en eller varför inte på armen, rätt skönt.
Morgon- eller nattmänniska: Jag vet inte, går väl i perioder
Vilka är viktigast för dig: Min familj, eller ja människor som betyder för mig helt enkelt.
Bio eller promenad: Promenad helt klart, bio är långtråkigt.
Snarkar du: Jag vet inte, brukar sova så hör inte mig själv
Stjärntecken: Skytten/Stenbock
Vad vill du jobba som: Just nu, vill jag hjälpa djur och fattiga människor, skulle kunna ge upp mitt liv här för att hjälpa människor & djur.
Stökigt eller välstädat? Jag städar varje dag, så får bli välstädat! :)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Helt klart!
Antal timmar sömn inatt? 9 kanske
Sov du ensam? jaadåå
Vem sov hos dig senast? lovisa tror jag
Vad ser du fram emot? projektarbetet
Vad vill du ha just nu? lite sommar och lite kärlek kanske, mina skooor
Vem saknar du mest? pappiii
Vilken årstid är det nu? vinter men påväg in mot våren
Har du varit kär? Jaaaa verkligen
Är du kär nu? Neejdå


Förut somnade jag på tåget, när jag vaknade satt en äcklig kille och tittade på mig. Fanfanfan, så jävla vidrigt. Idag har jag lekt lite med vovven Rex, dansat - fan vad död jag blev och jag insåg att jag aldrig kommer kunna köra den, fan jävla skit! måste lära mig den. Nu tar snart mitt batteri slut på datorn, så fick bli lite text i alla fall. Imorgon ska jag köpa nya skor! I helgen ska jag till pappa... ÄNTLIGEN! vi ska nog fixa tattoo tid, wie :) saknat dig! pussssss

fina skapelse

Att allt ska komma pang på en och samma gång och att allt bara ska vara så orättvisst, det är inte snällt. Varför händer sånt här just vid denna tidpunkt? och varför måste sånt här ens hända? Det är så svårt att tro att någon så fin och godhjärtat skapelse bara kan försvinna sådär! Du är i alla fall en av de finaste änglarna :) Jag finns alltid här - Familjen Bånge! <3

R.I.P Whisky

Whisky var deras finfina vovvsing! Och att jag låter riktigt töntig är en annan sak, men jag kan faktiskt vara så här känslig när någon/något betyder och berör mig :) jag ska baka ett gäng bullar på onsdag, imorgon hinner jag inte... sorry! PUSS


Tänker alltid på er, bästa och finaste familjen!

Bild: Ramlad

video

TLC - No Scrubs
Vår låt som vi kör i Hiphopen och det är ju vår avslutningsdans. Mycket härligt! Min rektor sa förra fredagen att det bara var tre månader kvar för oss :) Åååh, är det inte för härligt eller! Sen får man bara hoppas på en fin sommar.

Avslutningsdansen kommer äga!

Här är vår avslutningsdans i raggan år 08 på parken zoo, vilket sög. Usch! Jag står i alla fall längst ut till vänster och är jävligt lost ser jag. Haha! Fia i mitten, som viftar på håret. Måste nämna också att Let's Move är en av sveriges bästa dansskolor :)

De här var skit nice igår på America's Best Dance Crew! Något man verkligen skulle vilja lära sig.

sköldpaddor som knackar på fönstret

Vilket jävla pissväder! Fan vad ont jag har i ryggen, parken zoo skaffa nya och sköna stolar till nästa gång.
Idag har vi vart på parken zoo, och jag tycker det var jätte intressant och roligt, trevligt m.m. Som sagt jag redovisade förra veckan om djurens rättigheter och idag började jag nästan gråta, så jävla känslig! Men det är hemskt. Människor förstår sig inte på så mycket egentligen.
Sen delades vi in i grupper (hatar grupper, så om detta inte funkar tänker jag säga till på riktigt till den som inte jobbar) och vi fick Sumatratigern som en är utrotningshotad art från Indonesien. Detta kommer nog bli det roligaste projektet jag gjort!
Bara det inte blir för jobbigt. Juste, om ni vill se en vilsen emma & isa så ska ni checka Folket imorgon, blev nämligen intervjuade. Och om de skriver en massa skit har vi nog inte sagt det, vi visste ju knappt något. Haha! Hemska bilder.

Sjukt ont i ryggen nu i alla fall.

Varje tiger är unik, visste ni det? :) den finaste var ändå finast.



1. Fina vita tiger 2. Jossan, svinet 3. Känguru 4. Lilla apan 5. Min kissekatt 6. Lejon 7. Pumor som pippar 8. Liten apan 9. Ännu mindre apa, minsta

ziggy zippy

Måste bara berätta om dansen idag.1. Det var ju bara förjävla roligt! Vi fick i uppdrag att göra 3 och en halv åtta och en halvtimme hade vi på oss. Snacka om att det var stressigt, men skitkul och svettigt ;) delades upp i fyra grupper, det blev bara så bra. Vi satte ihop det med andra dansen som vi körde x2. Uhalala!

2. Min danslärare sofie gav mig en komplimang, hon satt och tittade på mig jättemycket så jag fattade inte vad som var fel! Haha, trodde jag dansa fel eller något men helt plötsligt säger hon " Fan vad snygga strumpor du har emma, vart har du köpt de?" jag sa ju att det var mode inom dansen & att de är sjukt snygga! Då blev jag glad.
Nu ska jag duscha, känner mig lagom svettig. Mamma ringde förut och sa att jag skulle be om en ledighetslapp från skolan, till vintern! SKulle sitta bra fint, mammas & min födelsedag :)

E is for emma

Så jävla taggad nu, mamma fixade nyss mina nya och snygga dansbyxor ;) går alltid bättre att dansa med nya och snygga kläder, måste fan köpa nya skor, de andra luktar ju en aning! Feeeeting nice med egna designade Nike skor, dansa som en gud! synd att jag inte har 2000 att ge ut på skor bara.

Förresten, det gick inte så bra med att sluta dricka. Lovisa började så jag följde bara efter! allt är hennes fel ;) haha. Dock så var ju kosken vidrigt men!

Aaaah, kanske inte har sagt det men mitt spotify krånglade ju. Eller egentligen inte, jag trodde bara det, så jag har liksom kopierat mitt lösen varje gång och sparat skiten, sen skulle simon in igår sen kom jag inte in. Fattade inget. Men jag har väl självklart skrivit in fel lösen varje gång, inte så konstigt. Men ettor ser fan ut som ett litet l ibland. l-1

Imorse så vakna jag vid halv nio tror jag, av att någon sa Hej i mitt öra typ precis bakom mig, håret liksom fläktade av ljudvågen. Rusar upp ur sängen, hämtade mitt hjärta som flög iväg, sen var det ingen där. Springer ut till mamma och sen fick hon trösta mig. Hihi. Men det kan ju fan inte vara helt omöjligt, igår natt så trodde jag att någon stod i min garderob och titta på mig, jag har säkert andar här. När jag var liten så hade jag ju ett spöke som vän typ, han var dvärg och brukade komma in på natten (han hade likadana skor som aladdin). Men sen kasta han ner min docka Sara från sängen så vi var inte polare längre, då kom han aldrig tillbaka. Sjukt, vafan berättar jag det här för? Jag ska duscha nu.


När denna bild togs var jag med bullen, och jag lärde mig att kasta popcorn i min mun.

peace

Igår kom viktor, mike, simon, louise & lovisa hem till mig för att supa lite, jag var dock lite tråkig och tyckte in om kosken! Men smällar man får ta, två glas blev det i alla fall. Vi började spela inne i mitt rum, vilket var rätt mysigt. Sen när chrille hade gått och lagt sig tog vi över vårt vardagsrum, där vi körde klädpoker som jag tydligen var sämst på och simon! ;)
Tack för en trevlig kväll homies! saknat detta, ni får komma oftare.

Jag hamnade till slut bara i trosor, haha det var hemskt. Simon i kallingar så lika dåliga var vi!
Hänvisar er till min bilddagbok för bilder, här tar det så lång tid att ladda upp. De som har lösenordet eller inloggning var glada! ;) ni andra får sitta där och se fundersamma ut. Nu ska jag väl äta frukost jag är ju hungrig som en idiot.

"är du neger?"
NEJ, ser det ut som det din pundade jävel!

Dans snart, härligast! Längtat som, och imorgon ska vi till parken zoo, ååh det är så kul där. Känner mig verkligen som ett barn, bara för härligt att se alla djur. Favoriten. Älska djur. I och för sig vet jag inte vad vi ska göra, hoppas vi får åskåda djuren.

RSS 2.0