HH

Innebandy med mina nära och kära. Längesedan det bara var vi tre :) saknat er så. Maddis & Lovisa. Flens 92 lag brukar verkligen suga dase, men idag mina vänner så rök det iväg med 9-8 himla bra, och vi körde INTE vågen för det.. men!
Gick hem i det iskalla vädret, åt några mackor och sen åkte maddis iväg på personalfest! Trevligt, jag och lovisa spelade lite kort, sen cykla jag hem efter ett tag. Åt lite tacos och nu vill jag bara umgås med alla :)

Tror att det kommer lite folk hit! Myspys. Nu tänkte jag visa en porrdräkt som är så jävla het, och nej det ska inte vara något under! snyggare utan tycker jag då :) men det är ju smak till smak då (brukar inte lägga upp dagens outfit så se detta inte som det heller, vill bara visa)

Hoppas micaela uppskattar detta i alla fall!

godmorgon.

Nu vet jag hur jag ska göra! Och jag hoppas det blir bra.
Och eftersom ingen tycker att det är ett bra sätt att göra det på, så tänker jag inte säga vad.
The script - The man who can't be moved

jobbansökningar

Nu har jag sökt jobb... igen! Mamma och Chrille pressar mig som fan.

Jag ska nog göra som Lovisa. Det får inte bli någon mer dricka nu. För det enda vi gör på helgerna är att dricka, och vårt bidrag försvinner iväg! Det känns lite surt. Sen suger jag på att dansa på söndagarna, ser ut som en zombie.

Så nu får det sparas en massa pengar, för om det blir kommunjobb lär jag ju inte få några pengar förän i Augusti. Sugande!
Adjö.

Frågan är ju också, om jag kommer få jobb. Haha vad gör jag annars? ruttnar en hel sommar, följer med till spanien och lever på mammas pengar? Jag vill börja jobba!!!!

090227

Vår onödiga dag i skolan då!
Fast väldigt intressant idag, på rektorns info i varje fall.
Och ja på måndag ska våra val vara inne om inriktning och profilpaket, samsam humanistsikt blir det för mig. Ska ta bort natur och friluftsliv & idé- och historia. Så det blir affärsjuridik och multimedia istället! Ska bli så jävla nice. Vill börja tvåan nu. Kanske med ett sommarlov i mellan. Jag orkar verkligen inte med tråkiga dystra sverige just nu, speciellt inte när det finns så fina sommarkläder i butikerna. Skit också!

Fullt med folk på tåget också, hatar det. Hatar när folk ska sitta bredvid mig, så jävla jobbigt. Och fan barn är väl ännu jobbigare? grät ju fan hela resan, kasta ut skiten. Jävla barn.

Avskedsmiddag för parran idag då, ska bli kanon, kanske lite sorgligt! Men du är hemma efter tio veckor ;) så får vi tänka.
På söndag är det första mars, och i slutet av mars ska jag bli faster. Wiho! (Den ska inte gråta, fet och glad ska den vara).

Blogg är tråkigt.

visbyyy

I sommar blir det gotland! Mummaaa.
Måste kanske fråga mamma, men det är gött. Biljetterna är finfina nu. Wihoooo!'


Håkan Hellström spelas på Spotify hela tiden. Hans röst är bara för underbar, iiiiih bästa.

bejbi

det var en förjävla bra dag måste jag säga. ujujuj!
nu är jag så trött så jag skulle kunna somna på datorn. godnatt!

avskedsmiddag hemma hos patzyyy imörn då?

skitskitskit

hej
historiaprovet gick skit.
jag är as trött efter en dag ute i snön med patzy och lovisa, men det var ju himla kul, sen fika också! ja är fan helt död nu.
imorgon är det torsdag, det betyder att jag kommer vara så jävla sur! som vanligt, alltid torsdagar. jag tänkte nämligen
ha lite färgglada kläder på mig imorgon, då kanske jag är glad i alla fall.

grattis till nadia och mario då, hennes katt som ingen vill ha. som är gömd i hennes rum.

JAG FICK MINA LURAR IDAG, FUCK OFF iPOD LURAR, NI KAN DÖ! :)

no lifer

Läste i Pattes blogg att hon inte gillade ådrer, då ska jag battla emot henne hade jag tänkt. Nej men! Jag tycker fan att det är skitsnyggt när man ser ådrerna, speciellt på armarna/händerna. Det är så snyggt, sexiiigt!

För övrigt har jag tittat runt lite på nätet som jag alltid gör, tittade på tatueringar och jag vill fan göra en ny! Tänkte först att jag skulle vänta, men varför? Jag vill ha den nu, och jag vet att jag inte kommer ångra mig, jag tror nästan att pappa har en liknande liten grej på axeln. Ska prata lite med honom. Sen är ju även min kompis Isabella sugen på att gadda sig ;) Viisst!
Det är givet att hon ska, kommer bli så snyyyyggg!

Ska nog sussa snart så jag inte missar tåget imorgon då, önska mig lycka till på Historia provet (svåraste ämnet).
Hoppas jag inte träffar någon som åker med mig imorgon (älskar att sitta själv, med min ipod på högsta volym så ingen kan klaga på mig) min bror gonzalo ville faktiskt byta ut sin iPod classic mot min iPod nano 4GB. 30 GB inte illa! Kör på det.

Imorgon - Onsdag - Sovmorgon - Komma hem, mötas av nya koss lurar - patzy har en överraskning åt oss alla. Läckert!

100kr

tattare kallar vi de.
ge mig mina pengar då, jag är fan urfattig!

vackert


Jag hatar grädde, jag hatar mandelmassa och den äckliga bullen runt om. Denna skapelse har då namnet Semla!
Och det är riktigt vidrigt! Blä blä blä. Så jag får inget? haha. Idag var jag hemma i alla fall, har pluggat historia och micaela förhörde mig förut, det kommer nog vara betydligt svårare än så. Men jag hoppas det funkar. Marita, du sa ett litet prov!  Och jag läser som himla söligt så det tar typ en timme och läsa fjorton sidor ur denna svåra bok. Jag förstår bättre då i alla fall, sen brukar jag oftast skriva typ " aha, han gjorde så, då fattar jag vad de hundra sidorna stod för" Haha.
 
Aja, ska nog läsa lite nu, sen borsta tänderna och sova. Ska jag komma klockan åtta eftersom jag inte var i skolan idag eller? Sitta där ensam. Haha! Idag fick jag också en komplimang av min danslärare att jag var den mest viga i dansklassen "hallååå, jag började disco i höstas och fick börja i brons" ibland måste jag känna mig bra på något. Och det är dans. Dock så har jag lite mer gung än hårda tag, jag är ju trotts allt en lite mer hippigare tjej efter alla år i dansen.

Om någon tittade på So you think you can dance, så kanske ni känner igen Junior som var med där? Han brukar då vara och gästa hos oss i Eskilstuna. Och idag hade han disco, han är så bra! :) vågade inte dansa.

Jag och Patrik satt och pratatde om Sally Mann förut, hennes konst är så grym!

havanna mamma

Blev nyss väckt andra gången idag då av Micaela, först tror jag att det var min rektor Frida vilket är riktigt komiskt! Haha.
Jag brukar aldrig minnas tidigare mornar när folk ringer, minns aldrig vad jag säger. Jag hade satans ont i halsen, som jag haft sen i lördags, inatt sov jag med Spotify på. Det var skönt! MmmMmm.
Sen messa min kära micaela och undrade lite grejer, stackaren som ska till Tandläkaren. Jag har verkligen fått skräck för de där jävlarna, först drog de ut fyra tänder ur min käft sen tandställningen, ska dit i mars och fixa lite. Ajajaj!

Mamma har tydligen skrivit en lapp som hon satte upp utanför min dörr "EMMA DAMMSUG UNDERVÅNINGEN" "CHRISTINA DAMMSUG DITT RUM... ORDENTLIGT" tur att jag inte fick ordentligt med ;) alltid bästa tjejen i familjen.

Ska hämta posten nu, justeee.. Måste plugga till ett prov som vi har imorgon!

  • Dammsuga under våningen - KLAR!
  • Nu då?...
Jag säger bara, fittandställning, jag har värsta såret i munnen! BUHU.

vackert


PornStar090223

Eftersom jag mådde så dåligt idag, så beställde jag nya koss hörlurar. Jag tyckte att jag förtjänade det. Jag kanske inte sa att jag fick damp och slet sönder sladden sen kastade jag hörlurarna i en lekpark? det gjorde jag i alla fall. Ser de varje dag när jag går förbi där. Haha! Sorgligt, mina iPod lurar gör mig tondöv också.

Nu har jag lagt in alla mina bilder från festen i fredags. Så kul vi hade! De som har bilddagbok kommer in på min, de som inte har och inte har lösenordet, synd för er :) Inget snok blev det då. Vet att vissa gillar att snoka!

Dead And Gone

Jag är helt död. Så jävla trött är jag. Gick och la mig klockan halv ett. Somnade nog inte före ett, sen försov jag mig imorse såklart. Skulle möta upp Micaela så jag fick rusa ner! Hela dagen har varit seg, och lite tråkig. Jag är så trött nu för tiden.
Idag har jag ont i magen också, lite i halsen. Halsen måste vara sen Beach Party't då man gick i klänning barbent ute! Ingen höjdare alltså.

Somnade på tåget hem, och jag vet inte om jag drömde men jag skakade som en jävla vibrator! Jag ska nog gå till ica nu och lämna maddis kamera, sen ska jag köpa glass och gå raka vägen hem för jag ska sova! Lyssna på musik. Gråta kanske? Skulle vara skönt.

If you ain't living what you kickin' then you worthless

krokodiltå


Krokodiltå!
Avslutade två feta danser igår, det var lite halvsurt! Bort med vinter nu. Detta väder suger.

en trött emma.


Igår skickade jag bilder till Lovisa och Sama, så jag tänkte "fan så lång tid det tar, jag tar en powernap så länge" men jag somnar ju helt såklart. Efter en timme eller så, ser jag att ingen av de fick bilderna. Och jag minns inte alls vad jag skrev igår förän jag fick tillbaka meddelande medans man är offline ni vet? Haha så sjukt. Jag somnade nog på en gång. Sen sov jag 12 sköna timmar. Nu sitter jag här med min Blueprint bok och försöker fårstå mig på engelska, men jag har nog inte den hjärnan med mig idag! Mätt och trött är jag. Hur ska jag kunna dansa? får rulla.

Jag ser fram emot dansen, det är så jävla roligt nu så det finns inte. Jag är som mest taggad nu. Och jag vill börja tävla nu!

Ha en bra dag, jag ska försöka plugga lite.

sommar mode


Jag och Louise, så jävla ful bild, men den är härlig! Visst ser vi somriga ut? ;) Haha.

Körde med bong för första gången, det gick väl sådär! Haha, läskigt.

Jennifer och maddis, cyklopen! hahaha, ursäkta mig.

Jag och lenn i soffan, somriga!

Kan avsluta med en bild från min kamera, och en bild på sandra! Snygging

beach party!


Baby, we can do it, we can do it all night!

Fiestaaaaa bitches.

uttrycker jag mig väl?


You've got me flying solo


Layover's almost over,
I can see clearly,
No more stormy weather
Exit row
Don't pull on the lever, lever
This gon' be my final destination
No more sittin' around having my time wasted
You say its now or never
I pick never, we can be together
So calm down
No more red-eyed late nights
I'm one way, no more connected flights, when...

When i started out, no this relationship was unhealthy
You broke the code

You've got me flying
You've got me flying solo


fixat!

Ohalala, allt har ordnat sig med drickan tills imorgon! Så nice. Men usch så stressigt jag och Lovisa har haft det, framför allt hon. Men det ordnade sig till slut, slänga i sig maten och springa till stan det är vår grej nu. Haha! Aldrig igen hoppas jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är satans trött! Men jag ska nog inte lägga mig förän tre inatt, så jag sover länge och orkar med kvällen imorgon. Vi testade massor av sommarkläder idag, jag ska antigen ha min blåa klänning, vilket patzy också kanske kan råka ta, därför ryker den. Eller min gula som jag fick av bullen, som är riktigt somrig eller en tubklänning från Lovisas garderob, det återstår och ser, jag måste köpa batterier tills imorgon, eller mamma för nu är jag pank! Igen.

Jag ska ladda hem en film nu, sen får det bli film ikväll eller varför inte lite entourage? extra delicious. En chokladbit skulle sitta fint, men inte när det är sommartema imorgon. Det går absolut inte! Idag kommer förresten min snygging, bullen hem från Berlin, där hon har shoppat som ett as antar jag! Så avundsjuk, fast jag har mina strumpor som alla tycker är äckligt-fula!



I used to rule the world


Jag har haft Lovisa sovandes hemma hos mig, mysigt var det.
Fast vi satt vid olika datorer, och snackade inte med varandra så mycket. Haha! Så nördiga vi är. Jag har varit duktig och plockat ut och in disken, dammsugit och nu har jag hunnit att duscha, jag ska bara smörja in mig sedan ska jag klä på mig & ut och gå mot lovisa I think! Imorgon åker jag till Etuna för att hämta lite booze tror jag, haha. Låter så jävla sjukt. Men jag åker ändå gratis så.

Igår kom min fina tröja, dock har jag inte hämtat ut den för jag har inga pengar! Haha, så jävla trälig jag är då. Jag ska hämta ut den någon dag framöver, måste checka mitt konto :) Imorgon blir det bikini party då? Fast jag tror jag har en kjol och ett linne, haha det får väl duga. Idag åker mina fina/(as fula som alla lär tycka) strumpor på. Mums! Vafan lyssnar jag på Rix Fm för? det suger balle, jo för P3 laggar sönder. Peace!

AA


De här vackra skapelserna är inte vilka strumpor som helst, utan de finaste som jag sett. Och det bästa, därför struntar jag helt och hållet med att lägga in en bild på t-shirten. Den är inte ens värd att nämna framför dessa! Absolut inte, jag ska bo i dessa. Nasty?

Visst fan får ni tycka att de är skitfula, tur att jag har en egen vilja. Ska tamefan köpa hundra par så får ni spotta över de!

stockholm

Jag är så trött!
Kom hem för ca tio minuter sedan, från Stockholm där jag har varit hela dagen med
mina underbara, Isabella & Micaela!
Det har vart underbart, det var soligt till en början men det var ju jävligt kyligt ute ändå.
Vi började med att åka ut till söder på en gång, in på American Apparel där jag hittade mina bästabästabästaste och finaste
strumpor man kan tänka sig, åh så fina alltså! Jag är helt kär. Sen köpte jag en t-shirt därifrån, och inget mer! Billiga strumpbyxor på H&M, för jag hade ju inte pengar men det blev lite i alla fall.
Micaela skulle shoppa som aldrig förr men hon fick inte med sig ett enda plagg! Isabella den token hittade sina jeans som hon tjatat om!

Nu äter jag lite gröna bönor? heter det så, i alla fall, sen brysselkol en favorit och en liten bit lax, fan vad mätt, har ätit som ett djur idag, micaela bjussade på pizza hut (jag ska bjussa nästa gång vi åker) hiih. Då ska jag fan ha pengar också! Haha.

WIE, min Hit&Run tröja har kommit någonstans, haha fick ett sms! men aja :)

Äckligt fattig

Jag känner mig som en fattig loser.
Mina fötter stinker efter mina dansskor som stinker apsvett.
Jag har vart ute och gått med Lovisa, genom brogetorp, fan jag saknar det lite
även fast jag var liten. Men det är så fint på vissa ställen! :)

I alla fall, 100 kr ligger i plånkan, allt jag har, och jävla Micke är skyldig mig 100 kr
sen förra sommaren, kan jag få tillbaka den snart eller? Idiot.
Ska råka knuffa ner han från trappen i skolan, kanske hans plånbok åker ur och en hundralapp
flyger iväg. Då är den min! Så jävla pinsamt för honom då, inte för mig.
Jag och bullen snackade om det, liksom om man lånar 100 kr det är inte mycket egentligen, men vafan ska jag ge 100 kr till någon jag knappt pratar med? Varför ska den personen få det liksom, fan om man säger att man lånar, ge tillbaka det då annars säger man kan jag få?

Imorgon åker jag till stockholm, och då får jag pengar av mamma och pappa, det känns lite sisådär. Mor min och jag var i sthlm för ett tag sedan, sen så handlade hon rätt mycket åt mig på lager, man får ju lite skuldkänslor ibland. Men duktig som jag är, betalade jag hela dansen själv!

Imorgon ska vi åka med småbarnen, de är så jobbiga *Pawlajna & Akzel* fnizzzz.

Den hårfärgen vill jag ha igen.
Jag minns att Lovisa ramlade i med sin klänning, och jag skulle hämta hennes öl
i klippan, då ramlade jag också i!


Somras, Stockholm, Nollning, Bästa vänner.


På väg till Tanto där vi skulle träffa Lovisa och hennes skola som hade nollning.

Vilka snygg svin! Amanda & Lovisa i Tanto.

Här dricker vi slots, och jag tror att jag hade 15 st i min väska plus en spritflaska!
Lagom pinsamt att åka tunnelbana själv. Enda till skanstull.

Vi skulle på efterfest, men först tuben till söder där vi skulle käka på Mcdonalds
och träffa maddis och amandas gamla polare i kassan ;) Haha! Internskämt.

Väntetid! Jag och Lovisa!

Jag var glad, och det var trångt som inåt helvete.

Patzy, vafan gör du här? Det var så himla komiskt, vi träffade henne två gånger
under denna kväll då vi skulle åka tunnelbana, är inte det lite sjukt!
Nu orkar jag inte lägga upp mer, men det var en fin kväll i Tantolunden.

Sen att vi missade tunnelbanan var ju en annan grej, vi åkte där ifrån ca halv fyra på morgonen.

smells like teen spirit

Vilken gammal favorit!
Den hittade jag på Isabellas bästa iPod! där kan man hitta allt möjligt.

Idag vaknade jag i alla fall kvart i åtta för att göra i ordning mig och sedan gå till tågstationen..
Vilket var piss, verkligen piss. Det var kallt, snö och jävla halt! Jag hatar Sverige i denna tid, inte fan finns det snygga kläder på vintern heller. Jag strosade runt lite på stan efter tandläkarbesöket, och hittade massor av kläder jag ville ha. Men varför köpa sommarkläder nu, i och för sig är det en bra tid men det är fan aldrig varmt här. Jävla skitland. Haha! Jag hoppas på en liten utlandsresa i alla fall, mamma och company ska iväg, men jag ska jobba för första gången i mitt liv. Så det blir inget!

Jag har gått och tänkt massor när jag var på stan, varför jag ska bli behandlad si och så. Och varför man ska gå ut från min blogg för att få någon slags bekräftelse, eller är det inte så? Jag hatar den här skiten, varför är folk tvugna att göra såhär. Jag klarar mig själv och jag vågar stå för det jag tycker, alltid gjort. Jag ska fan aldrig ändra mig! ALDRIG. Folk som inte känner mig kan inte säga så, nej det kan man inte! Inte inte inte. Varför, varför, varför är min fråga? Är det mitt fel att jag föddes sån? Acceptera. Take it or leave it. Jag kan liksom skaffa lösenord till min blogg så de som ska få läsa den kan få läsa, eller teknisk som jag är, blocka vissa Ip adresser! Jag vet och kommer alltid att veta vilka som tittar min blogg. Why not, Im the king, dont mess with me. Min blogg är för yttrande frihet, min blogg är till för mig så jag kan skriva av mig. Jag skaffade denna blogg för att göra allt jag ville med den!
Grejen är ju den att folk tror eller har en hypotes över hur jag funkar, men ingen riktigt vet hur det är. Det är ju äckligt! Folk som ljuger också, ännu äckligare, för att trycka ner mig? Det lyckades du där ute (någon vet inte vem, antagligen en random) inte med.
Sen måste jag bara säga så jag inte får mer stenar över min rygg, att allt jag skriver i min blogg t.ex. denna text handlar inte alltid om Eskilstuna, Mikael Elias, min klass m.m.
Utan jag har ett liv utanför Etuna, jag bor liksom i flen :) där jag har kompisar, en gammal klass, en gammal skola.

Idag ska jag straffa mig med ytterligen 100 situps, jag åt chips smulor.
Sen ska jag till Louise :) bye.

fetto

Hallu!
Har vart hemma hos ebba idag, vi gjorde väl inte så mycket, tjockade oss mest.
Bakade chokladbollar, sen kom jullan-pullan också! :)
Just nu tittar jag på ett vidrigt program, såklart om amerika där det bara är sjuka saker.
Att människor under arton år ska få plastikoperera sig. Enligt mig är det sjukt.
Och fan så äckligt, jag ska inte äta så mycket godis. För plastikoperation vill jag inte gå igenom.

Jag hoppas att våran skola flyttar till ett ställe där det inte finns en mataffär, för
jag tänker alltid "äsh en liten chokladbit gör inget" men jooooo. Fuck that, ska aldrig
ha med mig pengar, sen har jag inte råd att låna. Blir så bra så!

Måste fan göra 200 situps också, platt mage till sommaren, jag är på!
Teve samtidigt funkar :) sen är det bikiniparty på fredag, jag vill ju inte komma med fläskmage.
(Inte för att jag ska visa min mage)
Nu kom det en brud som skulle ta bort fett från magen, usch så vidrigt! Barn skapar problem.
Adoptera istället, någon som behöver dig och ger dig ingen ful mage :)
Va vacker hela livet. Haha, är jag taskig? äsh. Min åsikt!

Jag fick förresten tid hos tandläkaren imorgon, skönt! slipper jag ha sönder tandköttet varannan sekund.
 

lov!

Åh så skönt med lov.
Igår dansade jag som inåt alltså, så kul det var.
Och ja, jag är riktigt taggad på tävlingar nästa termin. Så ska det bli!
Synd att man inte kan tävla i ragga, nu har jag i alla fal hittat den extremt
bästa låten ever! Så skön den är alltså.
Kom nyss hem, eller för ett tag sedan.

Och nu sååååå. Vet jag inte!

Hallååå, mina hörlurar har ju dött och de dör snart ännu mer då har jag väl inget!
Faaaaaaaaan, de här nya koss lurarna sög, vill ha tillbaka gamla modellen!
Och jag som har så mycket pengar nu, njaaa!

Och ja, min blogg är inte den finaste heller.

min kärlek till coldplay

Jag är så lycklig utan en kille!
För jag har mina män; : Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin och Guy Berryman
de bästa! Och jag blir helt extas över att jag ska se de 22 augusti.
Jag ska nog ta ledigt från skolan på fredagen, åka upp till sthlm.
Sova på stadion,
vad jag ska stå längst fram! Så ska det vara.

Underbart

Förresten så har jag tittat på massa töntiga kärleksfilmer! Sånt suger.
Det ska vara bra kärleksfilmer som man gråter till, annars är det inge bra skit! :) godnatt.

Fuck alla hjärtans dag.

Åh, jag vill bara säga hur mycket jag älskar denna dag!
Den är bara så himla fin, underbar och framför allt när man får vara med sin underbara pojkvän hela dagen.
Jag har inte gått ut någonting, jag och min pojkvän har ätit glass, chips och druckit cola, vi har
sovit länge, jag tittade på benjamin button medan han spelade upp den!
Ja alltså, jag kan inte beskriva min kärlek till datorn, den är obeskrivlig! <3

Fuck alla hjärtans dag.

jag vill

Jag vill ha sommar, sen vill jag till sthlm! Gud så jag har längtat dit nu.
Alltid fint på sommaren.
Shoppa och allt möjligt. Jag funderar nästan på att dra mig dit i veckan, ska i och för sig
dit med Isabella & Micaela, tror jag väl? höhö :) jag=fattig. Så jävla gutt.

nionde klubban nu. mums! Hej

alla hjärtans dag

Sitter och suger/slickar på min åttonde klubba som jag snodde med mig igår!
Har precis blivit klar med allt.
Jag har...
  • Tittar på Benjamin Button, äkta top notch!
  • Duschat, och lyssnat på underbar musik!
  • Städat bokhyllan (tagit ur böckerna, dammat, lagt tillbaka böckerna)
  • Dammsugit mitt rum, och moppat + våttorkat fönsterna. 
  • Bäddat, lagt undan allt.
  • Det bästa; fått en nallebjörn med smultronhjärtan av mamma & christer.
Glad alla hjärtans dag då! Vad ska man hitta på?

Usch så äcklig min dricka ser ut att vara, det var nog äcklig-cider=jag spyr.
Spydde gjorde jag allt, typ hundra liter, både ute och i maddis säng, sen sov jag på
toan ett tag. Kände mig lite lustig! hihi.

Men ja, ha en bra dag då :) haha.

jerk it out

Åhej, detta lov kan ju inte ha vart med efterlängtat? nejdå.
Det är så himla skönt, och jag är riktigt trött. Ville verkligen inte gå upp idag.
Men vi hade ju bara föreläsning hela dagen inne i Biosalen (riktiga) på Rio alltså.
Vi fick godis och saft, sen fick vi välja mellan pizza, hamburgare, kebabtallrik.
Tog helt klart pizza. Och jag tycker att vi har haft en underbart mysig dag tillsammans!
Haha, inte sagt så mycket men.

En av killarna eller han var en gubbe som föreläste på slutet, han var lite överdriven, inte min typ
av skämt som han drog direkt, snackade om att han hade HIV. Samtidigt som han var
hyperaktiv, nej som sagt! Sånt har aldrig lockat mig.
Men erik som lät som petter i rösten, han var klockren! Berättade om sin kriminella och tragiska liv.
Och till den människan han blivit idag är helt otroligt.
Måste nämna lite om den första killen också, han var också bra, lite tråkig bara för vi hade haft
teori i idrotten om samma grej! Men det var helt ok :) Klubbor fick vi också.

En kille på tåget fick epilepsi anfall, så vi fick stanna ett tag tills ambulansen kom. Läskigt!
Åkte hem till isabella, vi fläskade oss framför teven och jag lekte med favvohunden
hyper-zacke & bus-whisky.
Nu funderar jag starkt på att sova, men jag ska nog se klart på Benjamin Button!

Äntligen är det lov, är det inte helt sjukt? Jo.
Jag råkade förresten beställa två tröjor av Hit&Run, tror jag. Skickade ett mail i alla fall.
Jag fick ju ingen fucking orderbekräftelse? ge mig. Fad vad jag snackar. Hej med er.

ljugarn

Ljuger ni?
min stora fråga idag är, ljuger ni? eller vem är det som ljuger. Jag har fakta

Min träning var så nice idag, haha! självträning, men det är kul.
Trött som en gris, sen ska jag sova som en gris. Ligga helt död :)
Nu ska det mejlas här.

pull up

Hallå!

Idag är det torsdag, absolut sämsta dagen under veckan.

Denna dag blev exakt likadan som den andra också, shiit alltså. Är vi verkligen småbarn?

Jag tycker något helt annat, men det är ju för att jag är så självständig av mig och skulle klara detta helt själv. Jag menar gymnasiet? Människor säger ”nu ska ni växa upp börja ta eget ansvar” Yes, jag gör det! gör du? Njaa. Försök igen.

Och Hej, jag heter fortfarande Emma och jag är den Emma som jag alltid var, bara att alla känner inte mig. Om det är något problem så är det inte mitt fel, jag vill vara mig själv.

Ärlig och bäst. Thats me.

Just det, efter förra torsdagen har jag kommit in i en slags bubbla där jag har skapat en massa arghet inom mig. Och jag vet, jag har alltid varit en kall bitch, alla tror att jag är dum i huvudet och jag är dryg, men om du lär känna mig och inte är irriterande då kommer jag gilla dig också (när jag säger dig är det ingen jag utpekar, menar allmänt)

Och hur ska Emma hantera detta?

Jo jag ska börja träna, sen ska jag köpa en boxningsbag ni vet?  En sån där fet jävel som är hård som sten. Slå sönder den!

Idag ska jag börja med att göra 200 situps och 100 armhävningar, samt mina vardagliga träningar. Sen ska jag börja träna dans stenhårt, jag ska börja rita en dansdräkt för nästa termin då sätter jag igång med tävlingar. 300 situps får det blir, mina hörlurar gick nyss sönder. FUCK OFF! Jag har inte råd med nya.

Varma hälsningar från Emma. Take care, peace out. Ps. jag är inte farlig!


Help me...

Okej, eftersom jag blev så himla jätteledsen och ville dö förut
så tänkte jag köpa mig ett par converse.
Höga, låga? Vilken färg? Om jag inte kan välja, tänker jag fan ge bullen pengar
så får hon köpa ett par fräna åt mig i berlin, något coolt! Aight.
Jag har ju ett par svarta, låga fast i Evisu.

Hjälp mig då...

Fanfanfan

Världens största misstag gjorde jag nyss.
En jättefin body som jag velat ha hur länge som helst, fick jag tag på för endast 179 kr.
Sen var man tvungen att vara fucking arton år för att köpa! Då skapa jag ett konto åt mamma, när
jag ska leta feter bodyn, är den slut? Vad i helvete vill alla mig. Haha!
Mitt värsta icke köp ever!

midsommar år 07 då vi var barn



Så kul vi hade då.
Dock så hände det lite grejer på natten, så vi åkte hem från västervik till flen! nice?

Märker ni att jag inte kan plugga? Jag ska.

Hey cupcake

Jag har pluggat i snart två timmar, och ja. Jag borde vara klar vid detta lag.
I och för sig bytte jag tal som jag gjorde sist också, dock så gick det hundra gånger
bättre då. Nu kommer jag nog få IG :) fan vad gött, inget jag ser fram emot.
Något jag inte gillar när det går dåligt, är feedback för jag blir bara så arg på mig själv
att jag inte hade kunnat tänka ut allt som min lärare säger åt mig! Aja.

Alla andra pratkvarnar kan få skryta medan jag kommer fram med en mening! great.
Har lust att spy, jag får ont i huvudet och jag kan inte tänka. Hjälp mig.

Ge mig en sådan så kommer jag klara allt galant imorgon! Lovar det.
Gjorde dessa cupcakes i höstas, mums så goda! :)

Daft Punk - Touch it/Technologic/Oh yeah /voyager

försvinn.

Åh det var så hemskt, så hemskt.
Ville bara försvinna, inte synas! Jag var rädd, så rädd att jag svettades.
Och dig vill jag bara ha ut ur mitt huvud, du var ute, men du påminde mig igen hur det kändes.
Jag hatar dig.

Det jag menar med detta är att idag när jag var på dansskolan, jag hade liksom inte turen med mig.
Men hur fan kom det sig att just du skulle börja dansa på min dansskola?
Jag blev för ca ett år och några månader sedan, hotad av en person. Och just denna hemska människa
kom dit.

Jag ska se på Lipstick Jungle, då mår jag bra.
Debatt imorgon. - Yes!

Imorgon fyller världens bästa Patricia år! puss på dig gulle, 19 år :) nu ska det partajas.

090210

Idag började vi klockan tolv, vilket var riktigt skönt.
Jag vaknade halv tio, gick upp och började laga pannkakor :) Åh så gott det var,
Blev riktigt mätt så det var skönt. Åkte med tåget till skolan, började min första och enda
lektion för dagen med Estetisk Verksamhet.
Skön lektion, åkte hem med två tåget :) då micaela höll på att missa tåget, stackars böna!

Nu ska jag snart iväg och träna, orkar inte som vanligt som jag alltid säger.
Men kul när jag väl är där. Ska äta upp resten av pannkakorna nu.
Och jag har fortfarande ont i huvudet efter smällen!

På tal om smäll, en man på 57 år dog igår iflen. Jävla tåg! I och för sig är det inte deras fel.
Men, usch så hemskt.

lipstickjungle, godnatt.

Veckan skulle bli tuff, men kanske inte!

Bildanalys - klar
Debatt - inte imorgon
Historia prov - torsdag (börja träna snart när jag känner mig tillräckligt stressad)
Matematik (måste lära mig ekvationer, I suck)

Idag har jag bara tittat på Lipstick Jungle, träning imorgon? Wiho, läskigt att köra brons.
Men det ska gå. Jag är bra, jag är bra, jag är bra! Emma kan köra brons, emma kan köra brons.

Godnatt!

måndag

jag vill inte alls sluta dansa! vet inte vad jag säger.
Attans, det var så jättekul igår!
Måste hitta låten från ragga, ska träna som inåt hemma!

Snart är det tal för alla, men eftersom jag trodde det var imorgn så har inte jag tränat på mitt!
Sweet, not.

mörk

Jag letar efter en vinröd färg, nästintill svart.

Jag fick nyss en ny tandborste. Tack!

Jag ska dansa idag, fast jag inte vill. Ibland funderar jag på att sluta, jag
vill inte sova över i eskilstuna varje tisdag och söndag.
Men livet skulle nog vara tomt utan dansen. Just idag, när det är en tråkig jävla söndag
då man bara vill ligga hemma och dö framför teven!
Snart kommer min pappa och min bror hit, jag har väl säkert redan åkt till Eskilstuna innan
de ens kommit..

Aja, ska måla de andra naglarna nu!

Igår hemma hos sama, när vi bara chillade och tråkade så fick jag en ny favoritlåt.
Leona Lewis - Run

dreams

jag kommer ihåg mina drömmar, det är så jobbigt.
Försöker komma på vad allt betyder, allt är bara så konstigt!

Lipstick Jungle maraton.
Dans senare.

Imorgon.... skola! strumpor till alla.

090207

Idag fyller min bror 25 år. Det känns lite konstigt för han uppför sig fortfarande som
ett litet barn när han är hemma :)
Inte har vi hälsat på honom heller, men fest blir det. Bjuden blev jag också! Men det
känns också konstigt, emma barnet. Hö!
Aja, nog om allt tjat.
Jag vet inte vad jag ska köpa. Något som får mig att tänka på honom är Roy Lichtenstein,
och något konstigt igen är att jag och bullen pratade om honom imorse!
För er okunniga som inte vet vem det är, så är det en konstnär!

Öhm, wierdo inlägg? konstigt... igen.

Bullen, det kommer bli så snyggt och popigt!

Ps. Micaela, jag drömde något så jävla sjukt inatt också!

AA


Idag är det lördag! Åh så härligt, vill ha det såhär varje dag.
Är det inte bara onödigt att gå i skolan? vet inte ens vad jag vill bli.
Jag skulle vilja flytta upp till New York, och dö i alla kläder.
Funderar starkt på att åka iväg ett år, skulle sitta bra fint i mitt liv.

1. Igår när jag var i Stockholm, så skulle jag hitta mamma så var det trappor som
var något fruktansvärt jobbiga, usch! Men tanten 80+ var som en blixt.
Och jag gick där andfådd som zacke när han sover.

2. " Ja, jag och frugan var hos en sån där kilopraktor. Men det var inget för mig, jag
som är så musklig och arbetare. " "Jaha, vad jobbar du som då?"
"Jo, du vet jag är poet"

2an tog seriöst PRISET!

får så ont i magen


Haha, denna fick jag av bullen. Ungen äger ju! Skrattat så jävla hårt.

Haha, albin äger också så jävla hårt. Denna kväll var fantastisk!

grattis gonzalo :)

jobb.


Hallå! Jag har fan glömt att säga, att jag har sökt jobb på Gröna Lund, jag är på överallt nu!
Men jag hoppas på Ica i flen, då är man ensam i sommar också, sen glider man ner
med kompisarna till våran fina äckliga sjö. Haha!

Kayla & Jag :) saknat dig! mina favoriter ska ju hälsa på Kayla i sommar :)
Fan vilka bra liv vi har alltså! ville bara säga det.

war or what

Jag vill tillbaka till det underbara folket!

FLEN FLEN SOLSKEN!
alltid i mitt hjärta.

Stort grattis till min lilla häxa, Isabella :) pusspusspuss.

Ps. Printa detta också vettja! :)


Har glömt att nämna att en av mina bästa lärare jag haft på länge är nu mammaledig!
En alfons blev det allt, men mycket har jag lärt mig :) t.ex. Yttrande frihet! hihi. Lycka till sandra.



SOFUCKINGNASTY, ME LAJKI!

Spola kröken!

I dont give a fuck.

Hej!
Vad har jag att säga? Inget speciellt.
Kanske att jag blev flyttad i dansen till en bättre grupp, brons det vill säga!

Allt är så skrattretande bara, imorgon blir det tandis och sen i helgen hoppas
jag på att festa riktigt jävla hårt, för det blir blade!
Sen ska jag plugga lite, dansa på söndag.. livet är för underbart!
Och nu ska jag äta, kom nyss hem från skolan, gutt.

Jag tror att min jeansjacka har kommit, mamma hämtar den nu.
Ska ut och gå med bästis sen :)

Så nu ska jag ta bort lösenordet på bloggen också, så alla kan läsa. Enjoy.
Juste, har jag kommit rätt? emma vitale's blogg var det va....

Ida Corr vs Fredde Le Grande - Let me think about it, sån party på dansen.

1 februari

Hallå :)
Igår så var det fest hemma hos Sama som fyllde 22 :) äkta oldie.
Men fan så kul vi hade det där. Inte alls mycket folk när vi kom, men det
droppade inte folk då och då.
Det bästa på slutet var när vi basta, och människor gick runt nakna! haha
har nog aldrig skrattat så mycket åt nakna människor, sen skulle jag och
lovisa duscha då blev det strömavbrott, haha! ännu bättre.
Orkar inte riktigt berätta allt, men ja några bilder blev det i alla fall :)

Nu tittar jag på The Holiday, och laddar hem nya systrar i jeans!
Imorgon - studiedag? så skönt. Sug på de!







1. Lovisa och patricia är snygga som vanligt :) mina pinglor.
2. Jag och ebba, inne på toaletten tror jag? bäst på att posa. N.O.T.
3. Jag och patricia snodde en jäger ;) bästa, ha!
4. Maddis + folk, hett, hett,hett.
5. Vi brudar lyfte upp Sama när han fyllde :)


RSS 2.0